спално бельо и спални комплекти

Как да поръчате спално бельо от nani-nani.com


www.nani-nani.com е електронен магазин, който Ви предоставя богат избор на спално бельо.
Избор на разцветка за спално бельо
В каталога на сайта са показани всички десени на платовете, от които са ушити продуктите. Изберете си разцветка и кликнете върху нея.
Избор на продукти
След като си изберете десен(разцветка) и кликнете върху снимката, Ви се отваря страница, на която е показана подробна информация за избрания десен. Също и допълнителни снимки, които може да видите в уголемен размер.

Всеки десен, предоставя едни и същи типове артикули за спално бельо:
  • Калъфка за възглавница
  • Чаршаф
  • Торба(Плик)

Отделните типове се предлагат в различни размери подходящи за всякакъв вид легло:
  • Детско
  • Един персон
  • Персон и половина(няколко варианта)
  • Два персона(няколко варианта)

Маркирайте продуктите, които желаете, както и броя им. След това натиснете "Добави в кошница". Така желаните от вас артикули се "пълнят" във виртуална пазарска кошница.
Можете да добавите различни продукти от различни десени в "пазарската кошница".

Ако имате нужда от спално бельо с разлини размери от стандартните, Вие можете да си поръчате при нас. Необходимо е да се свържете с нас от контактната форма - "Връзка с нас" и поръчката ви ще бъде изпълнена.
Пазарска кошница
"Кошницата" е инструмент, който съхранява вашите избрани продукти. Позволява ви да премахвате добавени продукти. Кошницата е с неограничен обем, можете да я пълните колкото искате.

За улеснение, след добавяне на продукт в кошницата Ви, винаги, на която и страница от сайта да сте, в лявата колона има един "папирус" показващ вашите последни 3 добавени десена с артикули.
Изпращане на заявка
След като сте готови и добавили всички желани продукти в кошницата, остава ви да направите поръчка. От кошницата кликате на линка за поръчка. Отивате на страница, на която има форма за попълване. Необходимо е точно да попълните желаните данни.
Потвърждение на заявка
Ако заявката е преминала успешно, ние ще се свържем с Вас, за повърждение на поръчката.
Доставка
След поръчване от сайта, избраните от Вас продукти се изпращат веднага по куриерска фирма, на посочения от Вас адрес. Времето за получаване на заявката зависи от куриерската фирма. Обикновено поръчките се изпълняват от 1 до 4 работни дни.
Цената за доставка се плаща от клиента.